Bogholder københavn

Søger du en bogholder København? Vi tilbyder at stå for både din daglige bogføring og lave dit årlig regnskab. Vi tilbyder at samle det hele et sted. For dig betyder det, at vi både er din revisor, bogholder og lønbogholder. Det vil give en følelse af, at du har din egen regnskabsafdeling.

Bogholder København

Vi har speciale inden for de små enkeltmandsvirksomheder og ApS’er. Vores erfaringer er, at når du kommer hjem om aften så er bogføring det sidste, du tænker på. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi elsker at arbejde med bogføring.
Vi modtager dine bilag både fysisk og elektronisk. Sammen kan vi finde ud af, hvilken metode der passer dig bedst. Har du arbejde til os til en hel dag, kommer vi gerne ud til dig og arbejder, hvis det passer dig bedst.

Sammen med dine bilag modtager vi gerne dit kontoudtog fra banken elektronisk. Det vil gøre vores arbejde nemmere. Når vi er færdige med at bogføre dine bilag, sender vi dig en balance for den periode, som vi har bogført. Vi sørger for at indberette momsen. Bemærk at SKAT i fremtiden ikke sender en reminder ud om, at det er tid til at indberette moms. Er du kunde hos os, så ringer vi dig op og minder dig om, at det er tid til at sende os dine bilag.

Regnskabsprogrammer

Vi bruger mange forskellige regnskabsprogrammer. Et af de regnskabsprogrammer som oftest passer til vores fælles behov, er regnskabsprogrammet e-conomic. Dette er især tilfældet, hvis du står for at sende faktura, og vi står for den daglige bogføring. Det hele kommer an på, hvor mange bilag du har. Hvis bilagene har en tendens til at blive væk, så har e-conomic en række værktøjer, som gør det nemt at få et overblik over de bilag der mangler. Vi vil gerne være din bogholder i København. Kontakt os for et uformelt møde, og hør hvad vi kan gøre for dig.

Regnskabsprogram e-conomic

Bogholder København

Vores adresse er
Bremensgade 46
2300 København S

Kontakt Os

    Kontakt os nu for 1 times gratis introduktionsmøde. Skriv venligst dit CVR nr. også.

    Adresse

    Click to open a larger map