Team Buildings dag med fokus på samarbejde hos De Små Revisorer

Published on by

I forbindelse med flyttedagen til kontorfællesskabet Kløverbyen lavede vi en Team Buildings dag, hvor fokus var at på samarbejdet. Her blev vi blandet andet spærret inde i et rum, og skulle igennem en række gåder for at komme ud. Dette krævede samarbejde og struktur. Derefter tog vi ud og spiste og fik god mad og drinks på Salon39 på Frederiksberg.

Hos De Små Revisorer har vi det godt. Det ses blandet andet i nedenstående video.

Det er skønt når ens ansatte ikke kan holde masken, når man prøver at sætte et par ord på, hvad vi har oplevet 😊 #GodStemning #LavtTilLoftet #GodeKollegaer #GodMad

Team buildings dag i De Små Revisorer

Kontorfællesskabet Kløverbyen

Published on by

Vi har fået ny adresse, da der i det gamle kontorfællesskab skulle være hotel. Vi er derfor flyttet til Kontorfællesskabet Kløverbyen på Raffinaderivej 8, 2300 København S.

Vi har lavet en flytte video, der giver et glimt af vores nye lokaler. Vi var de første lejer der fik lov at flytte ind et måned før Kontorfællesskabet Kløverbyen åbnede op.

Kontorfællesskabet Kløverbyen

Der er gode forhold for personalet og kunderne vil have meget let ved at finde en ledig parkeringsplads. I nedenstående video vil du kunne se, hvor du kan parkerer.

Likvido

Published on by

Få styr på din likviditet med Likvido

Jeg har lavet fire faktura i regnskabssystemet e-conomic, og viser i denne video, fire eksempler på hvor hurtigt og effektivt det er at starte rykker- og inkassosager op i Likvido.

Få Likvido til at hjælpe dig til at automatisere processen med at få dit tilgodehavende inddrevet. Jeg er personligt overvældet over, hvor smart de har sat deres system op. Det er vanvittigt hurtigt at sende sager til inkasso, eller at starte et rykkerflow.

De kunder som ikke har betalt til tiden, men hvor man har indgået en betalingsaftale, kan holdes udenfor rykker- og inkassoflowet, ved at indtaste virksomhedens cvr. nr. i feltet ”Er der nogle debitorer som vi ikke skal opstarte”. Skulle en kunde f.eks. betale d. 12. oktober, kan der opsættes en regel i Likvido, således systemet først skal sende en rykker efter f.eks. fem dage.

Se min lille video og like, hvis du er ligeså begejstret for Likvido som jeg er.

Pleo Mastercard!

Published on by

Spar mange penge med Pleo Mastercard!

Hvordan tænker du? Laver du mange køb i blandt andet butikker, hvor du får en kvittering, eller er du på forretningsrejse i eksempel Tyskland, slipper du for at en bogholder skal taste bilagene ind. Hvis du selv plejer at taste ind, så kan du bruge tiden på at tjene penge eller slappe af.

Jeg viser i denne her video, hvordan det fungerer i praksis. Det er virkelig smart.

 

Dinero Partner i regnskabsprogrammet Dinero

Published on by

Dinero Partner

De Små Revisorer har efterhånden mange kunder i regnskabsprogrammet Dinero, og vi har derfor valgt at indgå samarbejde med Dinero, og er blevet Dinero Partner.

Segmentet i Dinero matcher samme målgruppe som vi har i De Små Revisorer, hvorfor et tættere samarbejde virker naturligt.

Vi er ret gode til at navigere rundt i Dinero, og hjælpe rigtig mange kunder med at komme godt i gang med at bruge regnskabsprogrammet. Selv om Dinero er intuitiv at bruge, ser vi rigtig mange fejl. Det er typisk de samme fejl der går igen ved de fleste kunder. Vi anbefaler dig derfor at komme forbi vores kontor, hvor vi bruger ca. 1 time på at klæde dig på til at være selvkørende i Dinero.

 

Autorisation SKAT borger

Published on by

Vejledning til at autorisere din revisor til din personlige skattemappe Du kan autorisere din revisor til din skattemappe. For at give autorisation til din personlige skattemappe, skal du være logget

1. maj er sidste frist for indberetning af selvangivelse 2013 elektronisk

Published on by

Har du startet virksomhed i år 2013?

Det er ved at være sidste frist for at indberette din selvangivelse 2013 elektronisk.

Hvis du har startet din virksomhed i år 2013, og du ikke har forskudsregistreret et overskud eller underskud på din forskudsopgørelse, så skal du til at skynde dig lidt.

Momsindberetningen skal du selv huske fremover

Published on by

Momsindberetningen skal du selv huske fremover. SKAT sender fremover ikke en påmindelse ud om at det er tid til at indberette momsen. SKAT argumenterer med at de har fået en række tilbagemeldinger fra modtagerne af disse mails, at disse mails ikke bliver læst.

Derudover nævner SKAT, at disse påmindelser bliver betragtet som spam. Af frygt for at andre vigtige informationsmails fra SKAT ikke skal blive læst, vil SKAT begrænse antallet af mails som bliver sendt til modtageren.

Beskatning af fri telefon. Får du nok fradrag?

Published on by

Bliver du beskattet af fri telefon? Kender du reglerne for beskatning af fri telefon og internet? Vi har lavet et par eksempler af de regnskabs-, skatte- og momsmæssige konsekvenser ved

Udlæg for restancer til det offentlige

Published on by

Mangler du at betale din gæld til SKAT? SKAT oplyser i dag i mange medier, at de foretager udlæg d. 3. april 2014, hvis du har gæld til det offentlige

Forskudsopgørelse

Published on by

Forskudsopgørelse Kan du huske den ballade der var sidste år, da SKAT ændrede borgernes selvangivelse. SKAT ønskede at matche den formodede årsindkomst mv. på baggrund af 1. kvartals indberetninger til

Skattekontoen

Published on by

Skattekontoen hvad er det for en størrelse? Den viser virksomhedens mellemværende med SKAT. På skattekontoen kan alle transaktioner med SKAT ses, herunder selskabsskat, A-skat, AM-Bidrag, moms, renter og det der

Selvangivelse 2013

Published on by

Tjek din selvangivelse 2013 allerede på fredag. På fredag d. 7. marts midt i bedste sendetid, når der er X Factor åbner SKAT op for selvangivelsen 2013. SKAT har forsøgt