Dinero Partner i regnskabsprogrammet Dinero

Dinero Partner

De Små Revisorer har efterhånden mange kunder i regnskabsprogrammet Dinero, og vi har derfor valgt at indgå samarbejde med Dinero, og er blevet Dinero Partner.

Segmentet i Dinero matcher samme målgruppe som vi har i De Små Revisorer, hvorfor et tættere samarbejde virker naturligt.

Vi er ret gode til at navigere rundt i Dinero, og hjælpe rigtig mange kunder med at komme godt i gang med at bruge regnskabsprogrammet. Selv om Dinero er intuitiv at bruge, ser vi rigtig mange fejl. Det er typisk de samme fejl der går igen ved de fleste kunder. Vi anbefaler dig derfor at komme forbi vores kontor, hvor vi bruger ca. 1 time på at klæde dig på til at være selvkørende i Dinero.

 

Typiske fejl i Dinero

Vi har fået en lang række nye Dinero kunder i efteråret 2016, hvor de kontakter os i forbindelse med at de skal have udarbejdet et årsregnskab eller en årsrapport. Her oplever vi ofte at banken ikke stemmer i Dinero med kontoudtoget fra banken. Vi giver dig teknikken til, hvordan du sikre dig at du får bogført alle posteringer på din bank med de korrekte datoer og beløb i Dinero.

Rigtig mange kunder trækker mad fra i deres firma, hvor SKAT ikke vil anerkende fradrag, da det anses som en privat omkostning. Andre fejl består typisk i at du tanker brændstof på i Tyskland og trækker danskmoms retur som om du har købt varen i Danmark.

Sælger kunden til udlandet ses det ofte at kunden ikke får angivet at varen ikke bliver koblet op til rubrik B og C.

Ved at få rettet ind i god tid undgår du at lave en masse fejl. På denne måde undgår du ikke bare at lave en masse fejl, men du vil også få et mere retvisende billede af økonomien i din virksomhed, som du kan handle ud fra.

 

Kom godt fra start i Dinero

Kom forbi vores kontor med ca. 30 bilag af forskellige typer. Vi ser hvordan du bogføre et par bilag og viser dig efterfølgende hvordan du kan optimere din bogføring, så du når året er omme undgår at bruge unødvendige timer på at få banken til at stemme. Vi fortæller dig også hvis du trækker en masse udgifter fra i dit firma, som SKAT ikke vil anerkende. Er der fradrag du har overset siger vi det til dig.

 

Dinero Partner

Preben og hans team gør dig endnu mere selvkørende