Om os

De Små Revisorer sidder primær med mindre kunder som vores navn ligger op til. Her servicerer vi vores kunder med bogføring, kontrol af deres bogføring, oplærer dem til at kunne bogføre selv. Vi opstiller årsrapporter, årsregnskaber, virksomhedsskatteordningen, genoptagelse af selskaber under tvangslukning, lukning af selskaber, skatte- og regnskabsmæssige spørgsmål og så laver vi løn for en lang række kunder.

Vi har også et mindre antal kunder, som ligger udenfor konceptet ‘​’små kunder’​’​. Den største kunde har en omsætning på over kr. 44 millioner, og vækstede sidste år med 67 procent. Denne har over 450.000 transaktioner.

Vi holder os løbende orienteret om nye produkter, som kan gøre hverdagen nemmere for os selv og for vores kunder. Vi mener flere af vores kunder, kan have gavn af at bruge eksempelvis PleoMastercard. Dog er vores kunder ofte glade for deres gamle vaner. For at overbevise dem om at der findes et produkt på marked, som kan gøre hverdagen letter for dem, har vi investeret i at lave en video, som viser hvor nemt det er at bogføre med PleoMastercard. Vi vil forsætte vores linje med at synliggøre, de smarte muligheder som vores kunder kan have gavn af.

Over 60 procent af vores kunder bogfører selv. Støder de på et problem, laver vi ofte en video til dem, og sender dem et link, hvor de kan se, hvordan de bogfører et givet bilag.

Vi arbejder primært i regnskabssystemerne e-conomic og Dinero, og vi er ret skarpe til disse systemer.

Vi er på nuværende tidspunkt 3 ansatte som betjener over 250 kunder. Vi er meget fleksibel overfor vores kunder, og har møder fra kl. 7 om morgen til sent om aften. En gang imellem mødes vi med kunden i weekenden, hvis det er det der skal til for at få opgaven færdig.

Team - De Små Revisorer

Team – De Små Revisorer