Gratis introduktion til regnskabsprogrammet e-conomic

15. minutters gratis introduktion

De fleste kender det, at de står for at skulle træffe et valg mellem forskellige regnskabsprogrammer. De har været inde på firmaets hjemmeside og læse om alle de gode ting regnskabsprogrammet kan. Enkelte har måske set et par Youtube klip af de forskellige funktioner regnskabsprogrammet kan. Andre har måske ligefrem læst om fordele og ulemper på diverse debatforums.

Som supplement til at vælge netop det regnskabsprogram, som passer bedst til dig, tilbyder vi 15 minutters gratis introduktion til regnskabsprogrammet e-conomic.

Udgangspunkt i dig og din virksomhed

Vi tager udgangspunkt i dig og din virksomhed, og vil komme ind på, hvordan du skriver faktura, registrerer betaling fra kunden, bogfører købsbilag, bankafstemmer, ser hvad du skal betale i moms og slutter af med, hvad du har tjent i perioden.

Det er ikke vores tanke, at du er selvkørende efter introduktionen. Hensigten er, at du får en ide om, hvordan regnskabsprogrammet kan gøre din hverdag lettere. Det skulle gerne give dig mod på at kaste dig ud i at fakturere selv i et regnskabsprogram, da det faktisk ikke er særligt svært.

Vi har en række kunder, hvor de har startet med at lære at fakturere selv. I takt med at de blev trygge ved at bruge regnskabsprogrammet, har de løbende overtaget bogføringen selv. De fleste af vores kunder fakturerer selv og outsourcer bogføringen til os. Disse kunder lærer vi, hvordan de kan finde et enkelt bilag, se hvad der er posteret på den enkelte konto, og hvordan de kan se periodens resultat og meget mere.

Service

e-conomic tilbyder en lang række services gratis, herunder online kurser og diverse videoklip. Vi syntes ikke det ene udelukker det andet. Vi anbefaler, at du starter med at få en introduktion hos os, og derefter deltager i en af de mange online præsentationer e-conomic tilbyder. Undervejs når du støder på et problem kan du bruge videoklippene. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, og vi hjælper dig på rette vej.