Revisor til moderne revisorfirma på Amager

Har du en cand.merc.aud. eller en HD-R? Og er du parat til at køre din egen portefølje af kunder, som du laver kontrol, bogføring og årsrapporter for?

Så er du måske det nyeste medlem af vores stærke team. Her kan du få mere ansvar i takt med, at du vokser ind i rollen som revisor.

Velkommen til De Små Revisorer

Hos De Små Revisorer rådgiver vi om og håndterer alt inden for regnskab, økonomi, årsrapporter og selvangivelser for enkeltmandsvirksomheder og mindre ApS’er. Vi er et moderne revisorfirma, der går meget op i at kommunikere de tekniske regnskabstermer til vores kunder i et sprog, som de kan forstå.

Service står højt på vores dagsorden, og vi viger ikke fra at give vores kunder ekstra service. Vi laver fx videoer, hvor vi instruerer, hvordan kunden selv ordner deres bogføring. Det er noget, der skaber gode relationer med vores kunder.

Vær en dedikeret revisor for dine kunder

Som revisor får du din egen portefølje af kunder. Dit arbejde består i begyndelsen af regnskabsopgaver og kontrol af både dine kunder og kollegers bogføring. Du får en hverdag fuld af kundekontakt – specielt når du hjælper dine kunder med at blive selvhjulpne med deres bogføring. Derudover bliver det din opgave at:

• udfærdige årsregnskab og selvangivelser for dine kunder
• lave kontrol af dine kollegers opstilling i årsrapporter og selvangivelser.

Selvom du har din egen portefølje af kunder, så er du ikke alene i hverdagen. I vores team er vi gode til at støtte op om hinanden og hjælpe til, når der er travlt.

Hos os stopper du aldrig med at udvikle dig

Som tiden går, har du mulighed for at få mere og mere ansvar. Her er vi nemlig ikke bange for at lade dig løbe med bolden på nye typer opgaver. Du vil bl.a. lære en masse gennem sparring med dine erfarne kolleger, men du vil også blive sendt på mange relevante kurser, som vil give dig den nyeste viden. På den måde er du altid opdateret på den nyeste viden – om det gælder Excel, moms og skattelov eller nye softwareprogrammer til bogføring.

Derudover bliver du også del af en social flok, hvor vi har en god og afslappet tone imellem os. Og vi er gode til at fejre vores succeser med en god middag, ligesom vi også holder den obligatoriske julefrokost.

Du er uddannet revisor eller har en HD-R

• Du har styr på din økonomiske teori gennem din uddannelse som cand.merc.aud. eller din HD i regnskab og økonomi.
• Du har erfaring som revisor og kan uden problemer lukke et regnskab.
• Du er ivrig efter at være opdateret på den nyeste viden inden for økonomi og regnskab.
• Du er parat til et sæsonpræget arbejde, hvor der ligger et ekstra højt arbejdsniveau imellem december og juni.
• Du er velformuleret og har godt styr på skriftlig dansk – da du også vil lave korrekturopgaver på afsluttende opgaver.

Parat til en ny og spændende hverdag?

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gør dig umage med ansøgningen. Beskriv gerne hvilken typer opgaver du gerne vil arbejde med.

Se hvorfor at det kan være en god ide, at få job i en lille virksomhed