Revisor Amager

Mangler du en revisor på Amager?

Vi har kontor tæt på, metro og har gode parkeringsmuligheder.

Revisor Amager 

Vi hjælper dig med alt lige fra at udarbejde dit regnskab, vejlede dig om de gældende skattereglerne til, at vi lære dig at bogføre og meget mere. Se mere under vores ydelser. Vores kunder er små enkeltmandsvirksomheder og ApS’er. Det er dem vi brænder for at arbejde med. Det er dem vi brænder for, der skal vokse. Det er det segment, vi har specialiseret os i. Søg revisor Amager og du vil finde os. Vi vil gerne være din sparingspartner. Du vil få en fast revisor tilknyttet, således du altid ved hvem du skal tage kontakt til. Vi vil sørge for, at du får en tæt kontakt til din revisor.

Vi vil gerne lære dig og din virksomhed at kende. Vi vil derfor tilbyde dig 1 times gratis revisorrådgivning. Her har du mulighed for at stille en række spørgsmål, som du mangler svar på. Vi får omvendt en god indsigt i din virksomhed, som vi kan bruge til at rådgive dig ud fra.

Har du problemer med at finde rundt i skattereglerne?

Revisor Amager hjælper dig med dine rejseudgifter
Vi hjælper dig gerne med at finde dine fradrag, og forklare dig hvordan skat og moms hænger sammen med din virksomhed. Vi bestræber os på løbende at skrive blogs om de problemstillinger som den lille virksomhed sidder med. Du kan starte med at læse blog indlægget Beskatning af fri telefon.

Vi får ofte mange spørgsmål som ligner hinanden. For at spare dig penge kan vi godt finde på, at sende dig et link til et videoklip, som forklarer tingene på en let og forstålig måde. Det vil give dig muligheden for at høre svaret igen og igen samtidig med at det ikke koster dig en bondegård.

Revisor Amager

Vores adresse er
Raffinaderivej 8
2300 København S

Kontakt Os

    Kontakt os nu for 1 times gratis introduktionsmøde. Skriv venligst dit CVR nr. også.

    Adresse

    Click to open a larger map